Нові тенденції на ринку комунікацій від BBDO Ukraine

    Ринок комунікацій постійно змінюється і для того, щоб залишатись на плаву, українським агрокомпаніям важливо вміти відслідковувати нові тенденції та відповідати їм.

    Про тенденції на ринку комунікацій на IV щорічному Форумі “Агромаркетинг 2019”, який Інформаційна компанія “ПроАгро Груп”проведе в Києві 28 серпня, розповість директорка зі стратегії BBDO Ukraine Олена Колесникова.

    Олена понад 14 років працює в найкращих креативних агентських країнах, і 5 з них – директоркою зі стратегій в агентстві BBDO Україна.

    Протягом останніх років BBDO Україна тричі було визнано Агентством року (в 2015, 2016, 2018 рр.), неодноразово ставало Агентством номер один за вибором маркетинг-директорів, отримало титул кращого креативного агентства країни, а в 2018-м отримало найвищу нагороду за ефективність – Grand prix Effie Ukraine.

    Великий досвід у стратегічному маркетингу, бізнес-консалтингу, комунікаціях, розробці брендів і продуктів дозволяють спікерці витягати назовні глибинні проблеми бізнесу, трансформувати аналітичні показники в захоплюючі ідеї і вирішувати складні бізнес-завдання. Про це і навіть більше Олена Колесникова поділиться з вами на нашому форумі. Долучайтесь!

    Перегляди: 0