UKRAVIT Fіnance оновила умови і розширила список фінансових партнерів

    UKRAVIT знову дивує відсутністю витрат на фінансування на перші півроку. Фінансових партнерів більше, а ставка залишається фіксованою – 0,01%.

    Крім того, “UKRAVIT Fіnance” разом із Приват Банком оформлюють Гарантований платіж під 2% річних – замість стандартних 4% для інших партнерів Приват Банку.

    Компанія “UKRAVIT” оновила умови програми “UKRAVIT Fіnance” та розширила список фінансових партнерів. Відтепер оформити агрокредит для придбання ЗЗР, МКД і насіння “UKRAVIT”, а також послуг “Інституту здоров’я рослин” можна не лише в OTP Bank, а й у MTB Bank та Альфа Банку. Крім того, спеціальні умови на послугу Гарантований платіж в рамках програми можна отримати від Приват Банку.

    Незмінною лишається лише процедура прийняття рішення та оформлення кредиту: 1 день на отримання попереднього рішення та 6-9 днів для видачі коштів.

    Крім того, в рамках програми клієнт за один день може отримати до 500 тис. грн на придбання ЗЗР, МКД та насіння “UKRAVIT” і послуг “Інституту здоров’я рослин” під 2 % річних, оформивши Гарантований платіж від Приват Банку.

    Деталі за посиланням:

    https://ukravit.ua/uk/ukravit-finance

    https://ukravit.ua/uk/ukravit-finance-privatbank

    Перегляди: 0