Достовірність та відкритість фінансової та нефінансової інформації підприємств на V конференції “Фінанси та податки в агробізнесі”

    З метою підвищення достовірності та прозорості фінансової інформації українських підприємств у відповідності до європейських директив низкою нормативно-правових документів змінено регламентацію підготовки та оприлюднення фінансової звітності та проведення її обов’язкового аудиту.

    2019 рік є особливо важливим для багатьох підприємств, оскільки вони вперше зобов’язані будуть готувати новий для них Звіт про управління, проходити обов’язковий аудит. А великі підприємства та інші підприємства, що становлять суспільний інтерес ще й повинні вести бухгалтерський облік та складати фінансову звітність відповідно до МСФЗ.

    Як підприємствам дотриматися цих нововведень, та як правильно обирати аудиторську компанію для підтвердження фінансової звітності та звіту про управління для різних категорій підприємств на V Аграрній Конференції Фінанси та податки в агробізнесі 2019 буде докладно висвітлено у виступі Бориса Мельничука, виконавчого директора Федерації аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України, директора та партнера Міжнародного інституту аудиту DFK.

    Перегляди: 0