Головна Тваринництво Кормовиробництво Інноваційні рішення з підвищення ефективності у виробництві комбікормів

Інноваційні рішення з підвищення ефективності у виробництві комбікормів

Різке зростання цін на 60-70% на зернову, білкову сировину та рослинні жири призвело до збільшення вартості кормів і собівартості вирощування сільськогосподарських тварин та птиці в цілому.

Як в теперішніх реаліях сільськогосподарським підприємствам та комбікормовим заводам підвищити економічну ефективність виробництва комбікормів та скоротити собівартість? Які способи та інноваційні рішення сьогодні існують  для вирішення цих проблем?

26 березня на Комбікормовому Форумі, який відбудеться в рамках Grain Storage Forum “ELEVATOR” Олег Осіпенко, технічний консультант ATH Company, виступить з семінаром-презентацією та розповість про способи зниження собівартості виробництва повнораціонних комбікормів та шляхи підвищення показників вирощування тварин і птиці.

ATH Company надає екологічні комплексні рішення для аграрного ринку з метою підвищення економічної ефективності ведення бізнесу та здоров’я нації.

Запрошуємо  представників аграрного ринку та зацікавлених у темі на Комбікормовий Форум.

Сайт події та умови участі: https://grain-elevator-forum.com/

Задля уникнення непорозумінь, зверніть увагу, що участь у події можлива лише за умови попередньої реєстрації та оплати реєстраційного внеску!

Перегляди: 4