Головна Новини конференцій Лабораторія ветеринарної медицини SMARTBIOLAB представить стенд на виставці Grain Storage Expo

Лабораторія ветеринарної медицини SMARTBIOLAB представить стенд на виставці Grain Storage Expo

Представляємо лабораторію ветеринарної медицини СмартБіоЛаб / SmartbioLab, яка вже більше 4 років здійснює комплексні лабораторні дослідження сільськогосподарських тварин, зерна й іншої кормової продукції.SmartBioLab є акредитованою лабораторією, результати досліджень якої є конфіденційними та достовірними і визнаються на державному та міжнародному рівнях закордонними органами оцінки відповідності. (Атестат про акредитацію виданий Національним агентством з акредитації України відповідно до вимог ДСТУ ІSO/IEC 17025).
Спектр досліджень лабораторії ветеринарної медицини “SmartBioLab” закриває всі питання, що виникають в галузі тваринництва на фермі.
А саме:
– біохімічні
– бактеріологічні
– серологічні
– молекулярно-біологічні
– паразитологічні
– мікологічні
– хіміко-токсикологічні дослідження кормів

Персонал лабораторії, що складається з досвідчених спеціалістів та кандидатів ветеринарних і сільськогосподарських наук, проводить випробування на сучасному обладнанні з використанням тест-систем і наборів реагентів провідних світових виробників. Лабораторія знаходиться у місті Харкові та працює по всій Україні. Послуга виїзду спеціаліста лабораторії з метою забору матеріалу є безкоштовною. Також фахівці лабораторії надають телефонні консультації за правилами відбору матеріалу.

Консультацію можна отримати за телефонами: +38(067)29-07-606 +38(050)18-06-350,
на сторінці у FaceBook: https://www.facebook.com/SmartBioLab, на сайті: https://smartbiolab.com.ua

26 березня на виставці Grain Storage Expo, яка відбудеться в рамках найбільшого в Україні аграрного Форуму галузей зберігання, переробки, логістики та трейдингу зерна Grain Storage Forum “Elevator”, представники компанії ТОВ “СмартБіоЛаб” презентують свої послуги з дослідження найактуальніших фізико-хімічних показників зерна й іншої кормової продукції, нададуть консультації щодо правил відбору матеріалу для дослідження та інших питань лабораторної діяльності.

Запрошуємо до участі!

26.03.2021 м. Київ Grain Storage Forum “ELEVATOR-2021”

Сайт подїі та умови участі: https://grain-elevator-forum.com/

Задля уникнення непорозумінь, зверніть увагу, що участь у події можлива лише за умови попередньої реєстрації та оплати реєстраційного внеску!

Перегляди: 0