Головна Новини РОЗПОЧИНАЄМО ФОРМУВАННЯ СКЛАДУ УКРАЇНСЬКОЇ БІЗНЕС-ДЕЛЕГАЦІЇ ДО ОАЕ

РОЗПОЧИНАЄМО ФОРМУВАННЯ СКЛАДУ УКРАЇНСЬКОЇ БІЗНЕС-ДЕЛЕГАЦІЇ ДО ОАЕ

🔹 Бізнес-подорож відбудеться 16-20 травня 2023 року і її метою є знайомство  українських підприємців з ринком ОАЕ, а також надання чітких рекомендацій щодо заснування/переміщення бізнесу в Емірати. 

🌐 Захід проходить під патронатом Дубайської торгової палати та за підтримки найбільших вільних зон ОАЕ, таких як JAFZA, DP WORLD, DMCC та RAKEZ, які є одним із секретів економічного дива ОАЕ.  

🔹 Вільні зони забезпечують виняткові переваги компаніям, які здійснюють свою діяльність у цих юрисдикціях. Це право на 100-відсоткову власність для іноземців, яка гарантується урядом ОАЕ, а також 100% звільнення від корпоративного податку. Саме вільні зони стали осередком наймасштабніших бізнес-проектів та світовим хабом для підприємців з усіх країн світу.

Переваги для делегатів:

⚜️ Візити до найбільших вільних зон ОАЕ – JAFZA, DMCC, DP WORLD та RAKEZ, а також до RAK Ports – сучасної, динамічної та гнучкої мережі портів, яка є основним центром міжнародної промисловості та виробництва;

⚜️ Бізнес-нетворкінг найвищого рівня;

⚜️ Юридичні консультації щодо відкриття/передислокації бізнесу в ОАЕ;

⚜️ Найактуальніша інформація щодо можливостей розвитку бізнесу в ОАЕ;

⚜️ Безпрецедентний рівень доступу до мережі контактів Дубайської торгової палати і компаній вільних зон.

✅ JAFZA є динамічною базою для тисяч підприємств з понад 130 країн світу, забезпечуючи понад 130 000 робочих місць і залучаючи 23,9% прямих іноземних інвестицій Дубаю.

✅Понад 22 000 компаній називають DMCC своїм домом – від транснаціональних корпорацій до стартапів; “Глобальна вільна зона року” рейтингу fDi протягом восьми років.

✅ RAKEZ вже отримала інвестиції від більш ніж 15 000 компаній у більш ніж 100 країнах, що представляють понад 50 галузей промисловості.

👉 Долучившись до бізнес-делегації в ОАЕ, ви знайдете необмежені можливості для розвитку вашого бізнесу, а також привілеї, які забезпечать вам успіх. Приєднуйтесь до успішних підприємців з усього світу в найдинамічнішій зоні вільної торгівлі у світі!

⚠️ Детальна програма візиту за посиланням:

http://surl.li/glnof

Перегляди: 6