Головна Новини конференцій Сертифікація GMP+ FSA як гарант якості та безпечності кормів при виробництві, зберіганні,...

Сертифікація GMP+ FSA як гарант якості та безпечності кормів при виробництві, зберіганні, продажу та транспортуванні від GIC GmbH

Сертифікація підприємств відповідно до вимог схеми сертифікації GMP+ FSA є одним з найважливіших вимог при виході кормових підприємств на міжнародні ринки.
Схему сертифікації GMP+ FSA в багатьох країнах беруть за основу Законодавства про безпеку кормів. Аудитори компанії GIC GmbH є європейськими фахівцями, які накопичують міжнародний досвід і транслюють його українським підприємствам.
Аудит –  це не тільки перевірка відповідності вимогам того чи іншого стандарту GMP+, а й отримання бесцінного досвіду накопиченого протягом десятків років, який ви можете отримати під час аудиту свого підприємства щодо вимог GMP+.

Детальніше про сертифікацію GMP+ FSA, яка гарантує якість та безпечність кормів при виробництві, зберіганні, продажу та транспортуванні учасникам Комбікормового Форуму розповість Григорій Мазур, генеральний директор МНС ГРУП, провідний аудитор GMP+B1 GUARDIS INTERNATONAL CERTIFICATIONS GmbH (Німеччина) 25 травня!

Запрошуємо до участі!

Сайт події та умови участі: https://grain-elevator-forum.com/

Захід буде проведено з урахуванням та дотриманням усіх нормативних та санітарних норм.
Всі учасники події будуть забезпечені засобами індивідуальної безпеки!

Задля уникнення непорозумінь, зверніть увагу, що участь у події можлива лише за умови попередньої реєстрації та оплати реєстраційного внеску!


Перегляди: 17