Головна Новини Співзасновник компанії XAG Джастін Гонг відкриє панель з Інновацій Форуму ELEVATOR-2021

Співзасновник компанії XAG Джастін Гонг відкриє панель з Інновацій Форуму ELEVATOR-2021

Вперше в Україні – ексклюзивно для Grain Storage Forum ELEVATOR-2021 – співзасновник компанії XAG Джастін Гонг у форматі відеозвернення урочисто відкриє панель з Інновацій та презентує новітні технології спеціально для українських аграріїв.

У рамках найбільшого в Україні аграрного Форуму ELEVATOR-2021, що відбудеться вже 25 травня, буде представлена екосистема робототехніки XAG для сільського господарства.

Україна – одна з найперспективніших країн у світі. Ми маємо багаті природні ресурси та можливості для реалізації нових технологічних проектів у різних галузях. Наші виробничі потужності привертають все більше уваги світових лідерів.

Сільське господарство є стратегічною сферою, тож кожна впроваджена інновація збільшує можливості для розвитку всієї країни. Співробітництво передових китайських компаній та українських аграріїв – великий крок до якісних змін. 

Компанія XAG – світовий лідер з виробництва безпілотних технологій у сфері сільського господарства – розглядає український ринок як один з найбільш перспективних ринків у світі і безпосередньо бере участь у побудові тісних взаємин між китайський ринком передових технологій та українським аграрним ринком і кожним українським фермером особисто.

DroneUA — міжнародний системний інтегратор безпілотних рішень. У структурі компанії функціонують власні інженерні та виробничі підрозділи, відкритий центр з обробки даних. DroneUA — дистриб’ютор комерційних і промислових рішень компанії XAG, DJI і Parrot, дистриб’ютор програмного забезпечення Drone Deploy і Pix4D на території Східної Європи й Кавказу.

Компанія веде свою діяльність у сферах енергетики, нафтогазової промисловості, геодезії та топографії. Основними напрямками роботи DroneUA є розробка та впровадження галузевих рішень, заснованих на технології дронів, надання послуг з використанням БПЛА, а також обробка отриманих за допомогою безпілотників даних. Технології DroneUA використовуються на більш ніж 4 млн гектарів посівних площ України.

Група компаній DroneUA входить у ТОП 3 найбільш інноваційних підприємств у сільськогосподарському секторі України за версією видання FORBES і в ТОП 20 найінноваційніших підприємств України.

Запрошуємо до участі!

25.05.2021 м. Київ Grain Storage Forum “ELEVATOR-2021”

Детальніше про подію: https://grain-elevator-forum.com/

Завантажити реєстраційну форму

Задля уникнення непорозумінь, зверніть увагу, що участь у події можлива лише за умови попередньої реєстрації та оплати реєстраційного внеску!

Перегляди: 2