Головна Новини Наші новини Виробництво власного комбікорму – незалежність від зовнішніх чинників. Від ідеї до реалізації....

Виробництво власного комбікорму – незалежність від зовнішніх чинників. Від ідеї до реалізації. Зустрічайте – Антон Водяник , компанія “СІЙ ДОБРО”

14 грудня «ПроАгро Груп» спільно з Союзом птахівників та Міжрегіональним союзом птахівників і кормовиробників проводять семінарський онлайн-марафон в рамках Українського тваринницького саміту.

Ukrainian Livestock Summit – це івент-платформа для обговорення сучасних трендів й проблемних питань розвитку тваринництва та птахівництва, місце зустрічі й обміну досвідом професіоналів з України та зарубіжжя.

Близько 300 представників тваринницьких компаній зібрались у Києві 11 листопада на перший тваринницький саміт, який став єдиним в Україні великим офлайн-майданчиком галузі від початку великої війни.

А вже наступного місяця ми проведемо серію семінарів на платформі ZOOM із кращими спікерами Тваринницького саміту, щоб ще більше підприємств і фермерських господарств змогли ознайомитися з провідними продуктами й рішеннями в галузі тваринництва та знайшли відповіді на свої запитання щодо ведення бізнесу.

Семінарський онлайн-марафон буде розділений на два потоки «Енергоефективність і енергозабезпечення» та «Інноваційні технології в галузі тваринництва».

Кожне господарство націлене бути максимально незалежним та ефективним. Тому на часі перехід на власні потужності як у зберіганні зерна, так і для виробництва комбікорму. Антон Водяник докладно розповість про інвестиції та доцільність будівництва: з чого почати та які етапи реалізації. Долучайтесь дообговорення та до зустрічі на семінарі!

З питань участі у наших подіях, організації доповіді та розміщення реклами звертайтеся до Інформаційної компанії “ПроАгро Груп”:

Перегляди: 10