Головна Новини конференцій Зустрічайте Генерального Партнера Grain Storage Forum компанію Variant Agro Build!

Зустрічайте Генерального Партнера Grain Storage Forum компанію Variant Agro Build!

Маємо чудову нагоду представити Генерального Партнера Grain Storage Forum “ELEVATOR”VARIANT AGRO BUILD!

ТОВ «Варіант Агро Буд» – це українська металообробна компанія, основним напрямком діяльності якої є виробництво і реалізація устаткування для елеваторів: силоси для зберігання зерна, транспортне обладнання, а також зрошувальних систем і причіпної техніки.

Головний офіс і виробництво ТОВ «Варіант Агро Буд» знаходяться в м. Харків, Україна. Загальна площа заводу: 16 000 м2. Завод обладнан новітнім високотехнологічним устаткуванням, має власний склад готової продукції. Підприємство обробляє 12 000 тонн металу/ рік і цей показник постійно збільшується. Виробничі потужності дозволяють виробляти обладнання для 500 тис. тонн зберігання на рік. Отриманням сертифікатів якості по ISO та EN підприємство систематично підтверджує факт, що його продукція може маркуватися знаком «СЕ» (Conformité Européenne – «європейська відповідність»).

З 2018 року устаткування виробництва ТОВ «Варіант Агро Буд» було включено до Переліку української техніки та обладнання для агропромислового комплексу, вартість яких частково компенсується за рахунок коштів державного бюджету. Отримання сертифікатів, участь в Програмі державної компенсації, власне конструкторське бюро, запуск нових напрямків дозволили підприємству збільшити виробничі потужності в кілька разів і зайняти провідні позиціі на ринку виробників с/г обладнання.

Сайт компанії: https://variant-ab.com.ua
Сторінка у FaceBook: Variant Agro Build

Запрошуємо до участі!

26.03.2021 м. Київ Grain Storage Forum “ELEVATOR”

Сайт подїі та умови участі: https://grain-elevator-forum.com/

Задля уникнення непорозумінь, зверніть увагу, що участь у події можлива лише за умови попередньої реєстрації та оплати реєстраційного внеску!

Перегляди: 2