Головна Новини конференцій Зустрічайте ТД “Константа Холдинг” на виставці Grain Storage Expo!

Зустрічайте ТД “Константа Холдинг” на виставці Grain Storage Expo!

Представляємо ТОВ «ТД «Константа Холдинг», що спеціалізується на виготовленні комбікормів і БМВД за найскладнішими рецептами, типовими і індивідуальними, а також предстартера європейської якості. Продуктивність заводів – до 10 тисяч тонн комбікорму на місяць. Вся продукція сертифікована. Компанія «Константа» має успішний досвід роботи з закордонними фірмами.

Сучасне обладнання для вироблення білково-вітамінно-мінеральних добавок і комбікорми, власна акредитована лабораторія, вхідний контроль сировини та готової продукції дозволяють домогтися оптимального змісту компонентів в комбікормах, однорідності змішування і високої якості гранули. На заводах компанії встановлені нові лінії для виробництва гранульованого комбікорму з машиною попередньої витримки продукту. Застосування машини тривалої витримки продукту дозволяє виключити забрудненість патогенною мікрофлорою.

На сьогоднішній день Група компаній «Константа» представляє широкий асортимент комбікормів і БМВД експортної якості під торговою маркою «Константа».

Сайт компанії: http://www.konstanta-ua.com/
Сторінка у FaceBook: https://www.facebook.com/konstantakombikorm
Instagram: https://www.instagram.com/konstantakombikorm/

26 березня на виставці Grain Storage Expo, яка відбудеться в рамках найбільшого в Україні щорічного аграрного Форуму галузей зберігання, переробки, кормовиробництва, логістики та трейдингу зерна Grain Storage Forum “ELEVATOR-2021”Група компаній «Константа» представить стенд та презентує свої продукти учасникам події.

Запрошуємо до участі!

26.03.2021 м. Київ Grain Storage Forum “ELEVATOR-2021”

Сайт подїі та умови участі: https://grain-elevator-forum.com/

Задля уникнення непорозумінь, зверніть увагу, що участь у події можлива лише за умови попередньої реєстрації та оплати реєстраційного внеску!

Перегляди: 3