Головна Зберігання Зустрічайте Спеціального партнера – «РІЛЯ Україна»

Зустрічайте Спеціального партнера – «РІЛЯ Україна»

Представляємо ТзОВ «РІЛЯ Україна» – інжинірингову компанію, яка пропонує весь спектр послуг з проєктування, будівництва, налагодження, автоматизації та сервісного обслуговування та є офіційним представником торгової марки RIELA. Компанія забезпечує сільськогосподарські підприємства в Україні високоефективним обладнанням для сушіння, очищення, зберігання, транспортування зерна. 

Професійна техніка для зберігання та переробки зерна від торгової марки RIELA

Зерносушарки:  
–         стаціонарні потокові, різної продуктивності: економні, сучасні з високою енергоефективністю
–         мобільні, де процес завантаження, сушіння, охолодження, вивантаження відбувається послідовно (циклічно).  Це універсальні (за один цикл можна зняти як 2 % так і 20 % вологості) з економною витратою палива, малими тепловитратами, збільшеною будовою камери згорання, яка виключає загорання зерносушарки. Для рівномірного сушіння зерно переміщується. Є можливість переключати на роботу  теплогенератором (для сушіння продуктів харчування або насіннєвого матеріалу), або сушити на пряму.

Силоси з оцинкованої сталі RIELA, перші в світовій практиці виготовлення силосів, дотримались рекомендацій провідних дослідницьких інститутів та їх лабораторій щодо міцності, витривалості, якості. Сталь, яка тепер використовується, має символ S550GD/Z600, де 550 це межа пластичності, виражена в МПа, ( сталь є витриваліша на 57%), Z 600 – це кількість грамів цинку на 1 м². Таке рішення дозволяє значно зменшити вагу готового силоса, збільшити  його міцність та знизити вартість.

Транспортні системи Riela (норії, редлери, шнеки, стрічкові транспортери) надміцні та надійні.

Очисні та сортувальні машини. Зерноочисна ситова машина PROF-SEED призначена для очищення як від легких домішок, так і ретельного видалення небажаного вмісту у всіх типів злакових, кукурудзи, ріпаку, соняшнику, а також стручкових. З цим також відмінно справляються  Riela SEED 45 та Air-Seed.

ТзОВ «РІЛЯ Україна» пропонує: консультації, продаж, проектування, будівництво, пуско – налагоджувальні роботи, автоматизацію, навчання персоналу, сервіс 24/7.

З ТзОВ «РІЛЯ Україна» будувати елеватор легко!

Сайт: https://riela.com.ua/
FaceBook: https://www.facebook.com/RielaUkraineLTD/
Instagram: https://www.instagram.com/riela_ua/
YouTube: https://bit.ly/3sQFox3

17 вересня ТзОВ «РІЛЯ Україна» виступить одним зі Спеціальних партнерів Grain Storage Forum ELEVATOR-2021 «SMART» ЗБЕРІГАННЯ та презентує учасникам події своє обладнання.

Запрошуємо до участі!

17.09.2021р, Вінницький елеватор Епіцентр-Агро, м. Вінниця

Сайт подїі та умови участі: https://proagro.com.ua/events/date/2021/elevator-2021-smart-zberigannya

Задля уникнення непорозумінь, зверніть увагу, що участь у події можлива лише за умови попередньої реєстрації та оплати реєстраційного внеску!


Перегляди: 1