Головна Новини Новини компаній Syngenta готова допомогти Україні у реформуванні аграрного сектору

Syngenta готова допомогти Україні у реформуванні аграрного сектору

Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа та керівництво компанії Syngenta обговорили процес адаптації законодавства України до стандартів ЄС у галузях насінництва, засобів захисту рослин, біотехнологій.

Зустріч була ініційована представниками компанії Syngenta з метою обговорення перспектив аграрного сектора України в сучасних умовах.

Сторони наголосили, що враховуючи поглиблення співпраці України з ЄС у сфері агропромислового комплексу, а також виклики, з якими стикаються українські агровиробники у сучасних умовах, є необхідність у постійному діалозі між представниками державної влади та бізнес-спільнотою.

Учасники зустрічі торкнулися питань наближення законодавства України до стандартів ЄС у галузях насінництва, засобів захисту рослин, біотехнологій тощо, а також обговорили практичні аспекти реалізації та виклики для сільського господарства країн Євросоюзу у зв’язку з ухваленням деяких розділів законодавства ЄС в аграрній сфері.

Довідково

Компанія Syngenta є однією з провідних світових компаній, в якій працюють понад 28 тис. співробітників у 90 країнах. Штаб-квартира компанії розташована в Базелі (Швейцарія). Syngenta має значні потужності для розробок, досліджень, а також виробництва у всьому світі.

Перегляди: 0