Головна Новини Наші новини Представляємо генерального партнера Grain Storage Forum – компанію «Планета Пластик»

Представляємо генерального партнера Grain Storage Forum – компанію «Планета Пластик»

«Планета Пластик» – це стабільна компанія, яка виробляє поліетиленову продукцію найвищої якості. Широкий асортимент здатний продукції компанії здатний задовольнити індивідуальні потреби кожного клієнта. Динамічний розвиток дозволяє компанії вже 20 років займати провідну позицію на ринках України та зарубіжжя.

Завод поліетиленових виробів «Планета Пластик» оснащений сучасним обладнанням і має 7 ліній виробництва плівки, 6 ліній виробництва труби, 2 лінії флексодруку, 2 пакеторобні машини. Підприємство використовує найкращу сировину від світових виробників, а всі технологічні процеси суворо контролюються, що дозволяє гарантувати високу якість готової продукції, яка неодмінно підтверджується сертифікатами.

Компанія пропонує:

  • рукава для зберігання зерна
  • тепличні плівки
  • промислові пакувальні плівки
  • будівельні плівки
  • плівки для мульчування
  • плівки для силосування
  • поліетиленові труби

У списку постійних клієнтів «Планета Пластик» – найбільші торгові мережі, аграрні підприємства, заводи з виробництва будівельних матеріалів, а також виробники популярних промислових товарів. Ті технології, на основі яких виготовляється полімерна плівка у нас, роблять всю продукцію функціональною і цілком доступною.

Завжди на складі компанії у наявності широкий асортимент готової продукції, завдяки чому забезпечуються її безперебійні поставки у потрібних клієнтам об’ємах.

Мета «Планета Пластик» – виробництво і продаж поліетиленових виробів, які економлять ресурси, економічно вигідні й приносять прибуток клієнтам компанії.

Сайт компанії: https://planetaplast.com/

Не пропустіть стенд «Планета Пластик» на виставці Grain Storage Forum вже 28-29 травня у Київському гольф-центрі. Дізнайтеся, як взяти участь у форумі, за посиланням: https://grain-forum-elevator.com/

Перегляди: 5