Головна Новини Новини компаній ДПЗКУ з початку 2018/19 МР збільшила продажі готової продукції на внутрішній ринок...

ДПЗКУ з початку 2018/19 МР збільшила продажі готової продукції на внутрішній ринок на 42%

Державна продовольчо-зернова корпорація України за результатами десяти місяців 2018/19 маркетингового року реалізувала 92,7 тис. тонн готової продукції на внутрішній ринок.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, результат всього попереднього сезону 2017/18 МР склав лише 65,4 тис. тонн. Таким чином, держкорпорацією було реалізовано майже на 42% продукції більше, ніж минулого року.

Як повідомлялось раніше, такого результату ДПЗКУ досягла шляхом розширення ринків збуту, зокрема виходу в роздрібні торгівельні мережі, та розширенню асортименту готової продукції. При цьому корпорація здобула понад 50 нових контрагентів.

Найближчим часом така продукція Державної продовольчо-зернової корпорації України як пшеничне борошно, крупа гречана, соняшникова олія, рис та цукор буде представлена в декількох великих торгівельних мережах: Еко маркет, Billa, Fozzy, Фуршет, Брусничка, Лоток, Континент та Таврия В.

Нагадаємо, для власного виробництва та фасування харчових продуктів на підприємствах ДПЗКУ використовують сировину тільки найвищої якості. Готові харчові продукти виробляються відповідно системі управління безпекою виробництва харчових продуктів ISO 22000:2005 НАССР, що впроваджена на всіх переробних підприємствах корпорації.

Перегляди: 1