Головна Новини Новини компаній “Олком” планує вийти на ринки країн ЄС, Африки та Азії

“Олком” планує вийти на ринки країн ЄС, Африки та Азії

Група компаній “Олком” в цьому році планує збільшити виробництво, а також вивести продукцію на ринки країн ЄС, Африки та Азії.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на AgroPortal, про це розказав голова правління ЗАТ “Київський маргариновий завод” Юрій Євенко.

За його словами, експортувати збираються бутербродні маргарини.

“Розробляємо курс на Європу, за рахунок бутербродного маргарину, оскільки попит на рослинні і вершкові масла в ЄС не такий великий”, – зазначив він.

Юрій Євенко також додав, що приріст прибутку “Київського маргаринового заводу” за 1 квартал 2019 року склав 75% за рахунок В2В в молочної та кондитерської сфері.

“Ми не зациклюємося на одному продукті, покупцю. Тому диференціюючи свідомо – локальна і національна роздріб, В2В, молочна промисловість. Кожен квартал намагаємося робити новий продукт”, – підкреслив Євенко.

Він додав, що план підприємства на поточний рік – отримати прибуток номіналом 1,2 млрд грн. Виробництво буде рости за рахунок встановленого обладнання виробництва Німеччини та Франції. За результатами 2018 року, обсяг продукції склав 17 тис. тонн.

Перегляди: 0