Головна Новини Новини компаній KSG Agro уклав угоду про реструктуризацію боргу перед німецьким Landesbank Baden-Wuerttemberg

KSG Agro уклав угоду про реструктуризацію боргу перед німецьким Landesbank Baden-Wuerttemberg

Агрохолдинг KSG Agro уклав угоду про реструктуризацію кредитної заборгованості перед німецьким банком Landesbank Baden-Wuerttemberg (LBBW).

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, за кредитним договором KSG Agro отримав 11,5 млн євро, а залишок боргу становить 8,3 млн євро. У результаті компанія повинна погасити 33% заборгованості, що становить 3,2 млн євро.

Кредитні кошти LBBW залучалися агрохолдингом з метою придбання обладнання виробництва німецької компанії Big Dutchman для свинокомплексу в с. Нива Трудова (Апостолівський район, Дніпропетровська область), що належить ТОВ “Рантьє” (входить до складу KSG Agro).

“Німецький банк LBBW став черговим міжнародним кредитором, який пішов назустріч нашому агрохолдингу, дозволивши погасити борг з високим дисконтом (майже 70. Для нас успішна реструктуризація означає вивільнення оборотних коштів, які будуть спрямовані на розвиток існуючих та старт нових проектів у сфері рослинництва і свинарства. Цього році врегулювання питань кредитної заборгованості залишатиметься в числі наших стратегічних пріоритетів”, – зазначив голова ради директорів агрохолдингу Сергій Касьянов

Довідка. Landesbank Baden-Wuerttemberg (LBBW) – німецький міжнародний універсальний банк, який входить в ТОП-10 банків Німеччини і є найбільшим земельним банком. LBBW з центральним офісом в Штутгарті виступає найбільшим державним кредитором Німеччини.

Перегляди: 0