Головна Новини Новини компаній Річковим флотом “Агровісти” з початку сезону навігації перевіз 120 тис. тонн вантажів

Річковим флотом “Агровісти” з початку сезону навігації перевіз 120 тис. тонн вантажів

З початку річкової навігації і станом на 1 серпня 2019 року річковим флотом групи компанії “Агровіста” перевезено 80 тис. тонн власних вантажів, а також 43 тис тонн вантажів інших підприємств.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, основним портом погрузки вантажів є Світловодський річковий термінал. З початку нового сезону компанія також активно бере участь в закупівлі та відвантаження ранніх зернових культур (пшениця, ячмінь) на інших річкових терміналах річки Дніпро.

Зазначається, що товари перевозилися для перевантаження “борт-борт” на морські судна в Херсоні (38,5 тис. тонн), Миколаєві (21,1 тис. тонн), зовнішньому рейді Миколаєві (20,95 тис. тонн).

Всього було зроблено 12 рейсів, середня тривалість (від моменту завантаження до моменту повернення флоту на наступне завантаження) склала 12-14 діб.

“Завдяки злагодженій роботі всього колективу (капітанів, шкіперів, логістів, закупівельників) вдалося максимально оперативно проводити як вантажно-розвантажувальні роботи, так і перехід по річці на відстані 660 км (від Світловодська до Миколаєва). І навіть незважаючи на складності особливо осінньо-зимового сезону (перехід здебільшого в темний час доби, відсутність нормальної навігаційної обстановки на річці, постійні черги на шлюзах), доставка товарів в порт по річці набагато надійніший і головне швидкий шлях, в порівнянні із залізничними вагонами та авто, особливо в пікові періоди зернового сезону (жовтень-грудень, березень-травень)”, – підкреслили у компанії.

Перегляди: 0