Головна Новини Новини компаній За І півріччя 2019 р. “Мілкіленд” майже втричі збільшив збиток

За І півріччя 2019 р. “Мілкіленд” майже втричі збільшив збиток

Протягом І півріччя 2019 року група компаній “Мілкіленд” отримала 7,3 млн євро чистого збитку, що майже втричі більше, ніж за аналогічний період минулого року, коли збиток компанії становив 2,5 млн євро.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-службу компанії, валовий прибуток “Мілкіленду” знизився на 24,2% – до 8,6 млн євро, а операційний збиток зріс у 5,3 раза і склав 9,1 млн євро.

Крім того, виручка компанії у І півріччі поточного року залишилася на торішньому рівні – 65,9 млн євро. А показник EBITDA скоротився з 3,5 млн євро до 0,55 млн євро.

Довідка. Група компаній “Мілкіленд” ? один з п’яти найбільших виробників молочної продукції на ринках Росії та України. Серед продукції: молоко, сир, масло та ін. В Україні групі належать 10 заводів, що виготовляють широкий асортимент молочної продукції, в тому числі сири, свіжі молочні продукти і масло. У Польщі “Мілкіленд” контролює Мазовецький сироробний завод “Островія”, розташований в місті Острув-Мазовецька однойменного воєводства.

Перегляди: 0