Головна Новини Новини компаній Співвласник “Агроінвестгруп” заявив про готовність реструктуризувати борги компанії

Співвласник “Агроінвестгруп” заявив про готовність реструктуризувати борги компанії

Віталій Кучеренко, співвласник компанії “Агроінвестгруп”, яка збанкрутувала в січні 2019 року, заявив, що всі необхідні підтверджуючі документи непричетність до банкрутства компанії з юридичної точки зору, будуть передані слідству.

Як повідомляє “ПроАгро Груп”, про Віталій Кучеренко повідомив на своїй сторінці у мережі Facebook.

“Перш за все, цим листом я хочу принести свої вибачення кожному постраждалому від дій групи компаній “Агроінвестгруп” за втрачений час, довіру і гроші. Присвятивши аграрній сфері останні 5 років, я хочу відновити репутацію, яка постраждала від чужих помилок і недобросовісності. Я готовий надати слідству всі докази моєї непричетності до банкрутства компанії з юридичної і будь-якої іншої точки зору. Я не був бенефіціантом і акціонером компанії, але ситуація, що склалася ставила під загрозу особисту і сімейну безпеку: від мене вимагали повернути те, чим я ніколи не володів. Компанію “Агроінвестгруп” на переговорах часто представляв я тому, коли люди втратили гроші, в першу чергу вони стали звертатися до мене”, – написав він.

За словами Віталія Кучеренко, банкрутство компанії “Агроінвестгруп” завдало економічних збитків не тільки аграріям і компаніям, а й відчутно позначилося на інвестиційній привабливості ринку для зарубіжних партнерів. Тому для відновлення репутації України і свого імені, екс-менеджер заявив про готовність реструктуризації боргів ” Агроінвестгруп” .

“Я усвідомлюю, що єдиний реальний спосіб повернути собі добре ім’я, а своїм словам вагу – це почати з реальних справ. Тому, як тільки з’явилася можливість почати переговори, я став спілкуватися з сільгоспвиробниками, трейдерами та іншими контрагентами, озвучуючи їм пропозицію щодо реструктуризації боргів групи компаній “Агроінвестгруп”. Особиста професійна етика і правила життя не дозволяють залишити ситуацію без рішення. Я буду звертатися до кожного учасника ринку, від фермерів-приватників до міжнародних трейдерів, і намагатися знайти загальні точки для визначення шляхів співпраці в питанні погашення боргів”, – резюмував він.

Перегляди: 0