Головна Новини Новини компаній КМУ ухвалив повторний конкурс на посаду голови Державної служби морського та річкового...

КМУ ухвалив повторний конкурс на посаду голови Державної служби морського та річкового транспорту

Кабінет міністрів України ухвалив рішення оголосити повторний кадровий конкурс на посаду голови Державної служби морського та річкового транспорту України (Морської адміністрації).
Як повідомляє “ПроАгро Груп”, про це йдеться у розпорядженні №1403-р від 27 грудня 2019 року, опублікованому на “Урядовому порталі“.

“Відповідно до пункту 2 частини першої статті 30 Закону України “Про державну службу” оголосити з 3 січня 2020 року повторний конкурс на зайняття посади голови Державної служби морського та річкового транспорту з визначенням умов проведення конкурсу згідно з додатком”, – йдеться у розпорядженні.

Серед вимог до кандидатів – наявність досвіду роботи на посадах державної служби категорії “А” або “Б” або на посадах не нижче керівників структурних підрозділів в органах місцевого самоврядування або на керівних посадах в сфері морського і річкового транспорту, торговельного мореплавства, судноплавства на внутрішніх водних шляхах, навігаційно-гідрографічного забезпечення мореплавства, а також у сфері безпеки на морському та річковому транспорті (крім сфери безпеки мореплавства суден флоту рибної промисловості), або досвід перетворень, управління змінами у великих організаціях, а також вільне володіння українською та англійською мовами.

Документи від кандидатів приймаються до 18:00 21 січня через Єдиний портал вакансій державної служби Національного агентства з питань державної служби (НАДС). Оцінювання кандидатів розпочнеться 24 січня 2020 року.

Перегляди: 1