Головна Новини Новини компаній Компанія Оптімусагро Трейд пройшла сертифікацію за новою версією стандарту ІSO

Компанія Оптімусагро Трейд пройшла сертифікацію за новою версією стандарту ІSO

Наприкінці 2019 року компанія Оптімусагро Трейд однією з перших в Україні пройшла сертифікацію за новою версією стандарту ISO 22000:2018.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на optimus.com.ua.

Цей стандарт використовує процесний підхід разом з Plan-Do-Check-Act (плануй – роби перевіряй – покращуй) та ризикоорієнтованим мисленням й підтримує прийняття процесного підходу при розробці, впровадженні, оновленні, та підвищенні результативності.

Ризикоорієнтоване мислення дає змогу організації визначити фактори, які можуть стати причиною відхилення процесів і системи менеджменту безпеки харчових продуктів від запланованих результатів, а також ввести в дію заходи управління, для попередження або зведення до мінімуму побічних ефектів.

Група компаній “Оптімус Агро” понад 20 років спеціалізується на переробці насіння соняшнику і зберіганні с/г культур на українському аграрному ринку і є одним з найбільших в Україні виробників соняшникової олії та шроту. До складу групи входять Запорізький олійно-екстракційний завод із потужністю переробки насіння соняшника 2800 т/доба, мережа елеваторів із загальною ємністю зберігання зерна 1,1 млн тонн с/г культур.

Перегляди: 0