Головна Новини Новини компаній 2019 рік став кращим в історії експорту компанії “НІБУЛОН”

2019 рік став кращим в історії експорту компанії “НІБУЛОН”

2019 рік відзначився безпрецедентними для компанії рекордами з експорту. За підсумками року відвантажено майже 5,3 млн тонн сільськогосподарської продукції. Компанії вдалося побити десятирічний рекорд, на 8 % збільшивши річний обсяг експорту.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на nibulon.com.

Початок нового маркетингового року також став приводом для гордості з рекордними 3,03 млн тонн експортованої сільгосппродукції за перше півріччя.

У планах компанії на 2019/20 МР – 6 млн тонн. Досягти цих результатів планується за рахунок нарощування об’ємів відвантаженої продукції за напрямками Близького Сходу та Південно-Східної Азії. Високі врожаї пшениці та кукурудзи в Україні в актуальному маркетинговому році та їх прийнятна якість сприятимуть нарощуванню торговельної співпраці з основними країнами-споживачами.

Географія торговельної діяльності компанії охоплює більше 70 країн світу. За словами головного менеджера в оптовій торгівлі зерновими культурами Дмитра Фурди, основна торговельна діяльність компанії зосереджена на пшениці, кукурудзі, ячмені та сорго, левова частка яких реалізується в країнах ЄС, Близького Сходу, Північної Африки та Південно-Східної Азії.

У 2019/20 МР компанія продовжує працювати над розвитком ринків Китаю, Південної Кореї, Саудівської Аравії, Індонезії та Бангладеш, адже в цих країнах зосереджується значний попит, і вони мають великий потенціал для нарощування співпраці з провідними українськими компаніями. Також серед перспективних ринків – Ефіопія, Кенія, Індія.

Перегляди: 0