Головна Новини Новини компаній BASF фокусується на нових технологіях для чотирьох стратегічних сегментів

BASF фокусується на нових технологіях для чотирьох стратегічних сегментів

До 2029 року BASF запустить понад 30 ключових продуктів, серед яких насіння сучасних сортів та гібридів, хімічний і біологічний захист сільськогосподарських культур, цифрові інструменти. Компанія збільшила прогнозований потенціал продажів інноваційного портфелю сільськогосподарських рішень на більше, ніж 7,5 млрд євро.

Як повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на agrotimes.ua, аби забезпечити баланс між продуктивністю сільського господарства, захистом навколишнього середовища та потребами суспільства, BASF збільшить увагу до інтегрованих рішень для аграріїв.

Так, у 2020 році компанія планує продовжувати розвивати напрямок R&D та фінансуватиме його не менше, ніж у попередні роки. У 2019 році BASF інвестував 879 млн євро у дослідження та нові розробки для розвитку підрозділу Agricultural Solutions. Це становить близько 11% від продажів у цьому сегменті.

Для задоволення потреб сільського господарства інноваційний підрозділ BASF фокусується на нових технологіях та рішеннях для чотирьох стратегічних сегментів: соя, кукурудза, бавовна; пшениця, ріпак, соняшник; рис; фрукти й овочі.

“Наша мета – пошук практичних рішень, які дадуть змогу підвищити врожайність, зробити виробництво культур більш стійким до стресових умов, знизити викиди парникових газів, спричинені діяльністю сільського господарства, та збільшити біорізноманіття”, – наголосив президент відділу Agricultural Solutions BASF Вінсент Гро.

Перегляди: 0