Головна Новини Новини компаній Одеський морський торговельний порт працює з дотриманням протиепідемічних заходів

Одеський морський торговельний порт працює з дотриманням протиепідемічних заходів

ДП “Одеський морський торговельний порт” (ОМТП) з дотриманням заходів для уникнення поширення коронавірусної інфекції продовжує працювати в звичайному режимі і продовжує виконувати свої зобов’язання в рамках діючих договорів.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на ports.com.ua.

“Ми підтримуємо обмежувальні і протиепідемічні заходи, спрямовані на захист безпеки і здоров’я населення у зв’язку зі спалахом коронавірусу. Керуючись рекомендаціями Міністерства інфраструктури України, наше підприємство сприяє заходам, проведеним органами державного санітарно-епідеміологічного нагляду, щодо запобігання занесенню та поширенню вірусу, а також співпрацює з місцевими органами виконавчої влади в реалізації регіональних планів протиепідемічних заходів”, – наголосив в.о. директора ДП “ОМТП” Олексій Мясковський.

У структурних підрозділах підприємства посилився режим дезінфекції приміщень, салонів транспортних засобів. Працівники підприємства забезпечені засобами дезінфекції рук. Проводяться позапланові інструктажі працівникам з питань запобігання зараження коронавірусом, особливостей використання засобів індивідуального захисту.

Перегляди: 0