Головна Новини Новини компаній Група АГРОТРЕЙД запровадила карантинні заходи

Група АГРОТРЕЙД запровадила карантинні заходи

Дотримуючись рекомендацій МОЗ щодо карантину через поширення коронавірусу, Група АГРОТРЕЙД перевела співробітників офісу на дистанційну роботу, повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на прес-реліз Групи АГРОТРЕЙД.

“В кризових ситуаціях має високу цінність швидкість реакції. Системність, автоматизація процесів та технологій допомогли нам швидко перегрупуватися і перевести офісних працівників на роботу з дому, адже для нас здоров’я працівників – це запорука успіху компанії”, – каже директорка департаменту персоналу Групи АГРОТРЕЙД Юлія Єфімова.

Вже на початку березня в компанії почали проводити просвітницьку роботу щодо мінімізації ризиків захворювання на коронавірус, нагадували співробітникам про необхідні профілактичні та гігієнічні заходи, переглянули стандарти прибирання, закупили необхідні засоби: медичні маски і препарати.

На запрошення керівництва офіс відвідав лікар-вірусолог з лекцією щодо профілактики захворювання на коронавірус. Запис виступу та презентацію з порадами надіслали електронною поштою всім співробітникам Групи.

Наразі лише 10% зі 130 працівників залишаються в офісі, аби підтримувати оффлайн-процеси. Для цих співробітників компанія передбачила наступні заходи:

  • люди розсаджені в офісі на відстані два-три метри один від одного;
  • на роботу та додому їх доставляють на службових автомобілях;
  • перед приходом співробітників на роботу, прибиральниці проводять щоденну дезінфекцію: обробляють робочі та контактні поверхні, клавіатури, телефони та інше.

Щотижневі наради тепер проводяться виключно в онлайн режимі. Скасовані закордонні відрядження та відвідування подій з великим скупченням людей.

“Переведення на дистанційну роботу ніяк не вплине на заробітну плату, адже співробітники виконуватимуть всі свої обов’язки, просто робитимуть це не з офісу”, – запевняє директорка департаменту.

Керівництво Групи АГРОТРЕЙД висловлює сподівання, що міська адміністрація також запровадить необхідні заходи, аби убезпечити Харків від небезпечної епідемії.

Перегляди: 0