Головна Новини Новини компаній Новинки від ALFA Smart Agro

Новинки від ALFA Smart Agro

2 фунгіциди, 2 гербіциди та інсектоакарицид – такі нові продукти цього року виводить на ринок компанія ALFA Smart Agro.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на agroportal.ua.

Зокрема, йдеться про Корвізар М (трикомпонентний системний фунгіцид для комплексного захисту зернових колосових культур), Артіс Плюс (трикомпонентний контактно-системний фунгіцид для інтенсивного захисту соняшнику від комплексу поширених хвороб, які завдають найбільшої шкоди потенціалу врожайності культури), є

новинки й у сегменті післясходових гербіцидів для захисту кукурудзи – Сігур (трикомпонентний післясходовий гербіцид з широким спектром дії проти злакових та дводольних бур’янів), Астаміл (має покращену рідку формуляцію на основі рослинної олії, тому в умовах підвищених температур та зниженої вологості, які спостерігаються в останні роки, він краще контролює бур’яни), інсектоакарицид Сінтак (препарат для захисту сої від кліщів).

Як зазначають в компанії, всі новинки володіють високою ефективністю, розширеним спектром дії та більшим періодом застосування. Вони відповідають сучасним потребам агровиробників та допомагають краще справитися з актуальними завданнями – підвищити врожайність культури та збільшити рентабельність виробництва. В умовах сучасного агробізнесу це одне з першочергових завдань.

Перегляди: 0