Головна Новини Новини компаній “Контінентал Фармерз Груп” проводить посівну кампанію озимих культур

“Контінентал Фармерз Груп” проводить посівну кампанію озимих культур

На початку серпня “Контінентал Фармерз Груп” приступила до посіву озимих культур під урожай 2021 року. Зараз у компанії активно сіють озимий ріпак, загальна запланована площа якого становить 33,5 тис. га. Традиційно ж найбільшу частку в структурі озимих агрохолдингу займе озима пшениця – нею планують засіяти 48,2 тис. га.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на “Агроном”.

Окрім того, “Контінентал” відвів площі також під озимий ячмінь (12,2 тис. га) та озиме жито (0,5 тис. га). Всього посіви озимих культур у 2021 році в компанії займуть близько 94,5 тис. га у п’яти областях Західної України – Тернопільській, Львівській, Хмельницькій, Чернівецькій та Івано-Франківській.

У рамках підготовки до посіву культур врожаю-2021 “Контінентал” продовжив інвестувати в оновлення свого технічного парку. Так, напередодні Компанія замовила три десятка одиниць нової сільгосптехніки загальною вартістю понад 3,17 млн. доларів. Зокрема, вже найближчим часом очікується поставка 6-ти сівалок та 6-ти культиваторів, які відразу будуть задіяні на польових роботах, а також розкидачів, бункерів, навантажувачів і спеціального обладнання для розліснення полів.

Перегляди: 0