Головна Новини Ринок України Перед Великоднем ціни на живець свиней здригнулися

Перед Великоднем ціни на живець свиней здригнулися

У другій половині квітня ціни на живець свиней забійних кондицій продемонстрували незначне послаблення, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на дані щотижневого моніторингу закупівельних цін Асоціації «Свинарі України».

Торги минулого тижня завершилися послабленням цін закуіпвілі живня на 1-3% порівняно з попереднім. Не дивлячись на корекцію, в Центрі та на Сході котирування переважно залишилися в межах минулотижневого діапазону – 63-65 грн./кг. Натомість в західних областях котирування подекуди послабилися до 62 грн./кг. Середньозважена ринкова позначка склала 63,35 грн./кг, що на 1,7% поступається минулотижневій.

«За два тижня до Великодня більшість представників м’ясопереробки не відзначають передсвяткового пожвавлення торгівлі, на яке розраховували: відгуки про незначну позитивну динаміку лунають, проте вона істотно слабша за традиційну активізацію напередодні свята. Незважаючи на це, очікування кращих погодних умов вже цими вихідними та наближення «впритул» до Великодня, все ще підтримує сподівання операторів на активнішу реалізацію наступного тижня», – зазначили в АСУ.

Перегляди: 289