Головна Новини Новини компаній “Югелеватор” провів модернізацію зерносушильного комплексу в Запорізькій області

“Югелеватор” провів модернізацію зерносушильного комплексу в Запорізькій області

Миколаївський виробник елеваторного обладнання “Югелеватор” виконав повну модернізацію зерносушильного комплексу ТОВ “Преображенське”, що в Оріхівському районі Запорізької області. Роботи проведені “під ключ” – від проектування до пусконалагоджувальних робіт.

Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на AgroTimes.

Підприємством були здійснені відповідні будівельні роботи та поставка силосів діаметром 7,3 м. для оперативного зберігання зернових та 5,5 м. для відвантаження на автотранспорт. Також було здійснено поставку самоплинного обладнання, норій та транспортерів потужністю 100 т/год. Всі металоконструкції (норійні вежі, галереї, укриття бункеру) вироблені на заводі компанії. В процесі було змонтовано сушку виробничою потужністю до 12 т/год. по кукурудзі. Наразі проводиться автоматизація об‘єкта.

“Все більше фермерських господарств, малих та середніх підприємств звертаються стосовно модернізації зерноочисних та зерносушильних комплексів. Дане обладнання входить до переліку вітчизняної техніки та обладнання для агропромислового комплексу, 25% вартості яких компенсується коштом державного бюджету”, – зауважив директор “Югелеватора” Олександр Дехтяренко.

Перегляди: 0