Головна Новини Новини компаній Ніжинський елеватор “Кернела” встановив рекорд із завантаження вагонів-зерновозів

Ніжинський елеватор “Кернела” встановив рекорд із завантаження вагонів-зерновозів

Елеватор “Дружба-Нова” (Ніжинський елеватор агрохолдингу “Кернел”) встановив рекорд з відвантаження зерна на залізничний транспорт, завантаживши за 26 годин 86 вагонів-зерновозів, або більше ніж півтора маршрута.

Про це повідомив керівник служби залізничної логістики “Кернела” Михайло Кравченко, передає “ПроАгро Груп” з посиланням на AgroTimes.

“Колеги з Ніжинського елеватора вирішили, що вихідні найкращий час для того, щоб виконати навантаження 86 вагонів-зерновозів за 26 годин!”, – написав Кравченко на своїй сторінці у Facebook.

Разом з тим він зауважив, що можна багато завантажити, і не мати можливості відправити вагони, а можна відправити і отримати “пробку” в портах.

“Перевезення РРМП (перевезення “Укрзалізниці” за узгодженим графіком руху – прим. ред.) дозволило скоротити оборот вагонів і не тільки”, – зазначив Кравченко.

Елеватор “Дружба Нова” був запущений в експлуатацію у 2019 році. Потужність з одночасного зберігання зерна становить 123,8 тис. тонн. Підприємство має одну точку відвантаження зерна на залізничний транспорт потужністю 1650 тонн на добу.

Перегляди: 0