Головна Новини Новини компаній ДПЗКУ розпочинає осінню форвардну кампанію

ДПЗКУ розпочинає осінню форвардну кампанію

АТ “Державна продовольчо-зернова корпорація України” розпочинає осінню програму закупівель зерна врожаю 2021 року. Корпорація проводить закупку наступних культур: пшениця 3 класу, ячмінь 3 класу, жито 1 та 2 класів, кукурудза 3 класу. Мінімальна закупівельна партія – 100 тонн. Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на інформацію прес-служби ДПЗКУ.

Обов’язковими умовами укладання договору є страхування посівів майбутнього врожаю, який передається в заставу, та оформлення Товарної аграрної розписки (або Договору застави за рішенням АТ “ДПЗКУ”) з метою мінімізації ризиків, пов’язаних з неналежним виконанням договорів.

Після підписання всіх необхідних договорів та надання документів, попередня оплата складатиме 3 600 гривень з урахуванням ПДВ за одну тонну законтрактованого зерна. Відсоткова ставка за користування коштами становить від 9,5% до 13% річних в гривні. За програмою лояльності постійні клієнти можуть отримати додаткову знижку 0,5% до базової відсоткової ставки. Остаточний розрахунок за ринковими цінами після поставки зерна.

Агровиробники мають подати заявку на участь у програмі закупівель до регіональних відділень корпорації. Для участі в осінній програмі виробники повинні мати досвід вирощування с/г культур від 2-х років. При прийнятті рішення враховується фінансова стабільність, позитивна кредитна історія та надійна ділова репутація агровиробника, а також висновки страхових експертів щодо стану посівів зернових.

Перегляди: 0