Головна Новини Новини компаній На “Трансгрейнтерміналі” змонтували два найбільші у світі зерносепаратори

На “Трансгрейнтерміналі” змонтували два найбільші у світі зерносепаратори

Минулого місяця на терміналі “Трансгрейнтермінал” агрохолдингу “Кернел” було змонтовано два найбільші у світі зерноочисні сепаратори барабанного типу. Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на інформацію виробника цього обладнання – компанію “ОЛИС”.

Як зазначили в компанії, сепаратори для очищення зерна “ЛУЧ ЗСО-300” загальною продуктивністю 600 тонн/год. є найбільшими зерноочисними машинами барабанного типу у світі.

“Сепаратори барабанного типу “ЛУЧ ЗСО-300” – це універсальне зерноочисне обладнання, яке може працювати як в потоці на попередньому очищенні при прийманні зерна, так і в режимі первинного та вторинного очищення при доробці зерна, а також в режимі контролю перед вантаженням на судно. Разом з тим простота і надійність конструкції дозволяє його застосовувати і в жорстких портових умовах, і на лінійних елеваторах”, – зазначив комерційний директор ТОВ “Олис” Володимир Чеглатонєв.

Перша черга “”Трансгрейнтерміналу” була запущена на початку 2020 року. Потужність одночасного зберігання становить 138 тис. тонн.

Перегляди: 0