Головна Новини Новини компаній В МТП “Південний” встановили естакаду для розвантаження зерновозів

В МТП “Південний” встановили естакаду для розвантаження зерновозів

Спеціальну естакаду для вантажівок, що висипають в наземний бункер зернові та шрот, виготовили фахівці ремонтно-механічних майстерень на замовлення ДП “МТП “Південний”. Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на інформацію підприємства у Facebook.

Естакада дозволила значно прискорити розвантажувальний процес, зменшити простій вантажного транспорту, і звело до мінімуму просип зернових на причал. Кузов кожної марки автомобіля має різну висоту і значна частина вантажу, що висипався з кузова, потрапляла замість бункеру на причал, або ж водію доводилось дуже повільно працювати.

“Фахівці майстерень швидко відреагували на заявку, і за два тижні естакада була готова. Її випробували, доопрацювали і зараз будь-яка вантажівка, незалежно від марки та висоти кузова, може швидко висипати вантаж до, так званого, бункеру-ковчегу практично без втрат”, – зазначили в порту.

На часі поставка спеціального гофрованого шлангу. Одна його частина з’єднує бункер з телескопічним конвеєром, друга – захищає вантаж від просипу та розпорошення вітром під час висипання безпосереднього в трюм судна.

Перегляди: 6