Головна Новини Новини компаній ALFA Smart Agro переводить виробництво гранульованих гербіцидів в Україну

ALFA Smart Agro переводить виробництво гранульованих гербіцидів в Україну

Компанія ALFA Smart Agro за 4 роки роботи Білоцерківського заводу препаративних форм збільшила обсяги виготовлення продукції вдвічі. Компанія планує і далі розширяти виробництво, зокрема найближчим часом буде встановлено нову технологічну лінію з виробництва гербіцидів у формі водорозчинних гранул.

Про це йдеться у матеріалі “Розібрати на молекули: як створюються інноваційні ЗЗР” на Latifundist.com, повідомляє “ПроАгро Груп”.

Сьогодні ALFA Smart Agro займає п’яте місце на ринку ЗЗР України за обсягами продажу. Близько 80% реалізованих препаратів компанії виробляється в Україні, на Білоцерківському заводі препаративних форм (БЗПФ).

Підприємство було відкрито в 2016 році. Тоді тут випускали мікродобрива, гербіциди в формуляції водних розчинів і концентрати суспензій.

За 4 роки роботи заводу обсяги продукції, що випускається, зросли більш ніж удвічі. Збільшилась і кількість препаратів, які виробляються в Україні (з 30 до 45 найменувань).

Сьогодні за добу тут можуть виготовити до 25 тонн готової продукції. Таку продуктивність забезпечує сучасне обладнання з високим рівнем автоматизації всіх процесів.

“Також найближчими роками ми плануємо встановити нову технологічну лінію з виробництва гербіцидів у формі водорозчинних гранул. Ми переведемо в Україні виробництво таких популярних продуктів, як Триатлон, Хаммер, Альфа-Стар, Альфа-Стар-Дуо. Вчені департаменту R&D вже працюють над цим завданням”, – розповів директор заводу Роман Шпаченко.

Власне виробництво дає змогу компанії швидко реагувати на потреби аграріїв, створювати інноваційні препарати і бути впевненими в якості готового продукту.

Перегляди: 1