Головна Новини Новини компаній Елеватори “Астарти” продовжили партнерську програму лояльності

Елеватори “Астарти” продовжили партнерську програму лояльності

Елеваторні комплекси компанії “Астарта” у поточному році продовжили програму лояльності для своїх партнерів на 2021 рік. Про це повідомляє “ПроАгро Груп” з посиланням на пресс-службу агрохолдингу.

Зазначається, що у програмі беруть участь 8 елеваторів “Астарти”: у Полтавській області – Семенівський, Лутовинівський, Яреськівський та Скороходівський, у Вінницькій – Хмільницький, у Хмельницькій – Красилівський та Війтовецький, а також Чернігівський елеватор.

“З осені минулого року елеватори працюють не тільки з внутрішніми клієнтами – агрофірмами компанії, а й відкрили двері для всіх, хто потребує елеваторних послуг”, – зазначили в агрохолдингу.

Програма лояльності пропонує шкалу знижок на послуги з перевалки і зберігання зерна, а також пільгові умови оплати. Зокрема можливість відтермінування платежу до моменту відвантаження чи переоформлення (а не щомісячно), пільгове зберігання (знижка 25%) для заставних закупівель. Для нових партнерів-агровиробників діє програма “Знайомство”, що передбачає знижку 50% на пакет елеваторних послуг при обсягу перевалки від 500 тонн зерна.

Також елеватори надають в оренду окремі силосні ємності й працюють з нетрадиційною сировиною, наприклад, гранульований шротом, комбікормом, паливними пелетами.

“Ми прагнемо розширювати і зміцнювати партнерство з аграріями та зернотрейдерами, надаючи якісні, зручні сервіси за вигідними тарифами”, – підкреслили в “Астарті”.

Перегляди: 2