Головна Новини Новини компаній ELVORTI запускає програму по відновленню сільгосптехніки в деокупованих районах

ELVORTI запускає програму по відновленню сільгосптехніки в деокупованих районах

Від початку повномасштабної війни в Україні компанія ELVORTI продовжує працювати та переживає ці складні часи разом зі своїми клієнтами. З 1 грудня компанія запускає програму Ukraine is brave farmers з підтримки українських аграріїв щодо відновлення техніки ELVORTI на постраждалих територіях України, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію виробника.

Програма діятиме на території восьми областей, території яких за час війни були в окупації – Київської, Сумської, Чернігівської, Харківської, Херсонської, Миколаївської, Дніпропетровської, Запорізької.

У програму підтримки входить:

  1. Проведення дефектування пошкодженої техніки за зверненням аграрія.
  2. Безкоштовні роботи з ремонту техніки ELVORTI («Червона Зірка») безпосередньо у господарствах аграріїв,  сервісною службою ELVORTI.
  3. Забезпечення наявності на складах актуальних позицій запасних частин.

У випадку, якщо аграрій надає фото та відео опис пошкоджених деталей та вузлів техніки ELVORTI, то дефектування проводиться дистанційно (без виїзду сервісної служби). Якщо робота з відновлення техніки є більш складною та потребує допомоги аграрію, тоді працівники сервісної служби здійснюють виїзд у господарство для проведення дефектування (ревізія пошкоджених вузлів і деталей).

Працівники сервісної служби формують перелік необхідних запчастин, що потребують заміни. Цей перелік узгоджується з аграрієм. Після придбання аграрієм запасних частин, сервісна служба проводить безкоштовний ремонт техніки у господарстві.

Перегляди: 8