Головна Новини Компанія AgriGo стала Офіційним партнером Ukrainian Livestock Summit 2023

Компанія AgriGo стала Офіційним партнером Ukrainian Livestock Summit 2023

AgriGo Ltd. – це міжнародна провідна компанія, що спеціалізується на проєктуванні та будівництві високотехнологічних тваринницьких комплексів.

Більше сотні співробітників по всьому світу працюють в компанії. AgriGo є виробником і субпідрядником з надання готових і модульних комплексів. Діяльність компанії спрямована на птахівництво, свинарство, молочне та м’ясне скотарство, виробництво молочної продукції та розведення риби.

Професіоналізм і досвід AgriGo дає змогу забезпечити синхронізацію та повне розуміння інтересів і проблем замовника. AgriGo є великим постачальником в Ізраїлі та одним зі світових лідерів, демонструючи високий професіоналізм для досягнення високих економічних результатів клієнта.

Ключова перевага AgriGo – досягнення успішної та результативної діяльності для інвестора шляхом оптимального рішення та постачання найкращих інноваційних продуктів.

Не пропустіть унікальну можливість відвідати AgriGo на виставці Ukrainian Livestock Summit 2023 вже 13 жовтня у Київському гольф-центрі.

Сайт компанії: http://www.agrigo.ru/

Квитки на сайті: https://livestock-summit.com.ua/

Перегляди: 9