Головна Рослинництво Зернові Компанія TORNUM виступить Офіційним партнером Смарт Форуму з сушіння зерна

Компанія TORNUM виступить Офіційним партнером Смарт Форуму з сушіння зерна

Зустрічайте одного з Офіційних партнерів Grain Storage Forum ELEVATOR-2022 Smart Сушіння – Компанію TORNUM.

TORNUM AB – група компаній, яка має багаторічний досвід виробництва і постачання комплексних систем обробки зерна для сільського господарства і зернопереробної промисловості.

Компанія TORNUM з її багаторічним досвідом на шляху становлення свого бренду перетворилася на провідного світового постачальника обладнання для сільського господарства і зернопереробної промисловості. Використовуючи новітні технології в процесі проектування і на виробництві, TORNUM розробляє і будує зерносховища завтрашнього дня – для вас.

Зернова промисловість пред’являє високі вимоги до якості, доступності та безпеки для навколишнього середовища. Пам’ятаючи ці ключові слова, компанія TORNUM розробляє і реалізує продукцію, добре адаптовану до цих потреб, від невеликих проектів до готових установок під ключ. В компанії орієнтуються на системні рішення, а не на окремі вироби. TORNUM пропонує консультаційні послуги та послуги з проектування з акцентом на системні рішення.

Сайт компанії: https://www.tornum.com/uk/
Cторінка у FaceBook: https://www.facebook.com/tornumab

28 січня на профільному Форумі з сушіння зерна Grain Storage Forum ELEVATOR-2022 Smart Сушіння  можливості компанії представлятиме українське представництво компанії TORNUM на чолі з Генеральним директором Олександром Холодом.

Запрошуємо всіх представників галузі зберігання зерна до участі у події!



Сайт події та умови участі

Захід буде проведено з урахуванням та дотриманням усіх нормативних та санітарних норм.
Всі учасники події будуть забезпечені засобами індивідуальної безпеки!

Задля уникнення непорозумінь, зверніть увагу, що участь у події можлива лише за умови попередньої реєстрації та оплати реєстраційного внеску!

Перегляди: 2