Головна Новини Незабаром! Компаія «Вибір» на Ukrainian Livestock Summit 2023

Незабаром! Компаія «Вибір» на Ukrainian Livestock Summit 2023

Компанія «Вибір» допомагає сільськогосподарським підприємствам будувати успішний бізнес, надаючи високоефективні і якісні кормові добавки

Сьогодні компанія допомагає сільськогосподарським підприємствам будувати успішний бізнес, пропонуючи їм високоефективні і якісні кормові добавки, які підвищують показники продуктивності тварин, забезпечують збереження поголів’я, збільшують вихід м’яса, покращують показники якості і є незамінними для забезпечення здоров’я.

Компанія надає кормові добавки для сільського господарства, кормові добавки для птахів, кормові добавки для свиней, кормові фосфати, а також вітаміни для тварин, в будь-якій кількості в залежності від потреб клієнтів.

Компанія «Вибір» детально продумує і будує максимально вигідну схему співпраці надаючи своїм партнерам такі конкурентні переваги:

  • Широкий асортимент кормових добавок для сільського господарства, кормових добавок для птахів, кормових добавок для свиней, кормових фосфатів, а також вітамінів для тварин.
  • Висока якість кормових добавок і вітамінів для тварин, підтверджена відповідними сертифікатами.
  • Кормові добавки для тварин покращують смак, а також сприяють засвоюваності основної їжі.
  • Гнучкість і адаптивність реагування співробітників компанії на потреби замовника.
  • Постійне консультаційне та інформаційне забезпечення.

Не пропустіть унікальну можливість поспілкуватись з компанією «Вибір»  на виставці Ukrainian Livestock Summit 2023 вже 13 жовтня у Київському гольф-центрі.

Сайт компанії: https://vybor.in.ua/uk/

Придбати квитки можна за посиланням: https://livestock-summit.com.ua/

Перегляди: 7