Головна Новини Наші новини Представляємо партнера Ukrainian LiveStock Summit 2022 компанію «Сій Добро»

Представляємо партнера Ukrainian LiveStock Summit 2022 компанію «Сій Добро»

Кожне господарство націлене бути максимально незалежним та ефективним. Тому на часі перехід на власні потужності як у зберіганні зерна, так і для виробництва комбікорму. Представник компанії Антон Водяник докладно розповість про інвестиції та доцільність будівництва: з чого почати та які етапи реалізації. Долучайтесь до обговорення та до зустрічі на саміті!

Компанія «Сій Добро» – офіційний представник провідних німецьких виробників обладнання для тваринництва, комбікормового виробництва,  зернозберігання та транспортування.

Ми понад 10 років успішно реалізуємо проекти в Україні. За цей час ми організували декілька монтажних та сервісних команд та склад запасних частин у м. Борисполі.  Наразі ми реалізуємо проекти «під ключ»: ми з клієнтом від першого знайомства і до післягарантійного обслуговування. Працюючи з нами, Ви будете впевнені у майбутньому свого господарства.

Ми розвиваємо свою майстерність і надаємо монтаж та сервісне обслуговування не тільки своїм проектам, а й іншим, хто його потребує. Наприклад, якщо господарство купило устаткування для корівників і нема кому монтувати чи обслуговувати його – то ми до Ваших послуг.

Для нас важливо, аби наше українське сільське господарство розвивалось і ефективно працювало, тому ми з кожним роком розширюємо свою лінійку продукції і на даний час ми також пропонуємо елеватори та підлогове зберігання зернових.

Довіра клієнта – це результат, який ми прагнемо отримати в нашій роботі.

Перегляди: 8