Головна Зберігання Представники нового індустріального світу 4.0

Представники нового індустріального світу 4.0

Раді представити Спеціального партнера Grain Storage Forum «ELEVATOR-2022» SMART: СУШІННЯ компанію BONFANTI!

З 1979 року компанія Bonfanti/ IM.AG.IN solutions спеціалізується на виробництві  високоякісного обладнання для сушіння всіх типів зернових: соняшнику, ріпаку, сої, кукурудзи, пшениці, сорг, та представляє справжній і майбутній індустріальний світ 4.0.

Підприємство приділяє найпильнішу увагу кожній деталі, постійно працює над удосконаленням  зернових сушарок: впровадженням інноваційних  технологій, оновленням програмного забезпечення та пишаєтьсяя тим, що здатне задовільнити вимоги найвибагливіших клієнтів.

Усі зерносушарки Bonfanti адаптовано під кліматичні умови України, вони відмінно працюють навіть за мінусових температур. Техніка дуже проста у використанні та присутнє повністю автоматизоване налаштування робочих процесів, що спрощує роботу із зерносушаркою: потрібно лише обрати культуру, початкову та кінцеву вологість – і далі все працює самостійно. На виході виробник отримує сухе охолоджене зерно найвіщої якості.

На сьогодні виробник Бонфанті – є одним з передовиків щодо технічного переозброєння своїх виробничих потужностей, що  використовує унікальні системи управління виробництвом. Зернові сушарки Bonfanti  є довговічними  і надійними. Ці характеристики пропонує своїм клієнтам саме  компанія Бонфанті.

Сайт компанії  

Facebook   

Instagram

Не упустіть можливість прийняти участь у спеціалізованій подій по сушінню зерна!
РЕЄСТРАЦІЯ Grain Storage Forum «ELEVATOR-2022» SMART: СУШІННЯ

Перегляди: 8