Головна Новини Новини компаній Раді представити Офіційного партнера GRAIN STORAGE FORUM ELEVATOR-2022 SMART: СУШІННЯ, Енергонезалежність та...

Раді представити Офіційного партнера GRAIN STORAGE FORUM ELEVATOR-2022 SMART: СУШІННЯ, Енергонезалежність та Енергозберігання Convex International GmbH!

Convex International GmbH – багатопрофільна міжнародна компанія, яка динамічно розвивається, спеціалізується на розробці та впровадженні інноваційних рішень для підприємств агропромислового комплексу.

Реалізувавши велику кількість проектів, з 2007 року наша компанія є надійним постачальником обладнання, техніки, послуг і комплексних рішень для модернізації ключових галузей та інфраструктури агропромислового сектора.

Основоположним принципом філософії Convex International GmbH є довірче та надійне ставлення до наших партнерів.

Проекти, які реалізує наша група компаній, часто лягають в основу довгострокового процвітання й успіху наших партнерів. Саме тому для компанії мають особливу цінність такі поняття, як:

– ретельне планування проекту до початку його реалізації;

– бездоганна точність у поєднанні з необхідною гнучкістю для дотримання планових термінів завершення проекту;

– відповідальність за поставлену техніку та обладнання, що виражається у надійному сервісі та безперебійному постачанні запасних частин.

Сайт компанії

Не упустіть можливість прийняти участь у спеціалізованій подій по сушінню зерна!


РЕЄСТРАЦІЯ
– GRAIN STORAGE FORUMELEVATOR-2022 SMART: СУШІННЯ, Енергонезалежність та Енергозберігання

Перегляди: 8