Головна Зберігання Досвід експлуатації обладнання для сушіння без перебільшень та таємниць

Досвід експлуатації обладнання для сушіння без перебільшень та таємниць

Головний інженер Greco Group, Грабар Василь виступить лектором “Grain Storage School” КУРСИ ДЛЯ КЕРІВНИКІВ ТА ОПЕРАТОРІВ ЗЕРНОСУШАРОК

Теоретична частина.
Тема: Пожежна безпека. Заходи, які необхідно вживати для уникнення загорянь під час сушіння.

Одним із найважливіших аспектів, який може вплинути на процес сушіння є загоряння або задимлення зернової сушарки. Найближчі 40 хвилин пропонуємо розглянути найтиповіші помилки під час експлуатації зернової сушарки в комплексі із твердопаливним теплогенератором ТМ «GRECO». На протязі останніх років в Україні на ринку зерна найбільшими обсягами вирощуються та збираються соняшник, кукурудза, ріпак та соя. А саме елеватор є об’єктом високої пожежної небезпеки. Пожежна небезпека технологічних процесів транспортування та зберігання зерна зумовлюється наявністю великої кількості горючих матеріалів, можливістю виникнення джерел запалення, наявністю умов для швидкого розповсюдження пожежі і складністю ліквідації горіння. Тому процес сушіння зернових культур надзвичайно кропіткий та потребує максимального контролю.

Беручи до уваги статистичні дані по загорянню на елеваторах, вважаємо цю тему найактуальнішою та доцільною для обговорення. Впевнені, що теоретичні знання з цього приводу мають всі, але наша мета узагальнити теоретичний підхід та поєднати його з нашим досвідом та практикою.


Практична частина.
Питання, що будуть розглянуті:

1. Як відбувається процес сушіння від початку і до кінця.

2. На які показники варто звертати увагу під час сушіння насіння?

3. Про що говорять датчики якими обладнана зерносушарка?

4. Про які особливості експлуатації зерносушарки у комплексі із теплогенератором варто знати?

5. Досвід експлуатації обладнання без перебільшень та таємниць.

6. Про що не говорять виробники сушарок?


Хто як не власник елеватору може детально розповісти про всі нюанси та тонкощі роботи теплогенератора у комплексі із зерновою сушаркою. Тому найдоцільніше відвідати господарство яке вже має досвід у роботі з нашим обладнанням. Ми спробуємо розібратись у всіх технічних особливостях роботи теплогенератора та відповімо на усі актуальні питання. Розвіємо усі сумніви та переконаємо у високій ефективності нашого обладнання.

Компанія Greco Group виступить Офіційним партнером “Grain Storage School” КУРСИ ДЛЯ КЕРІВНИКІВ ТА ОПЕРАТОРІВ ЗЕРНОСУШАРОК.

До зустрічі 24-27 січня у Вінниці!



Перегляди: 10