Головна Тваринництво Кормовиробництво В «Астарті» почали виробництво гранульованих кормів для телят

В «Астарті» почали виробництво гранульованих кормів для телят

Нещодавно у виробничому підрозділі  «Агрофірми ім. Довженка» «Шишацький комбікормовий завод» встановили лінію гранулювання кормів, що пресує поживну масу гранули. Такий корм отримують телята з п’яти днів і до досягнення 2-х місячного віку, йдеться в повідомленні на сторінці агрохолдингу «Астарта» у Facebook, передає «ПроАгро Груп».

«Потужність лінії – 500 кілограмів гранульованого комбікорму за годину. Наразі виготовляємо гранульовані корми для потреб нетельного комплексу та молочно-товарної ферми № 2 ВП «Шишацька» агрофірми ім. Довженка. На днях надійшло замовлення на виготовлення 3-х тонн гранульованого комбікорму від ТОВ «Хмільницьке». Так що наша продукція почала користуватися попитом», – розповів директор підрозділу Володимир Соляник.

Тваринники «Астарти» задоволені – відтепер вони можуть забезпечити тваринам необхідний раціон. Адже якісний комбікорм дозволяє раніше запустити рубцеве травлення у телят,  максимально скоротити період використання молочних кормів, безстресово перейти до рослинних раціонів, а також забезпечити телятам оптимальний ріст і розвиток.

Перегляди: 0