Головна Зберігання Компанія «FEERUM» виступить Головним технологічним партнером Grain Storage Forum «SMART» ЗБЕРІГАННЯ

Компанія «FEERUM» виступить Головним технологічним партнером Grain Storage Forum «SMART» ЗБЕРІГАННЯ

Представляємо Головного технологічного партнера Grain Storage Forum ELEVATOR-2021 «SMART» ЗБЕРІГАННЯ компанію «FEERUM S.A.» (Польща).

FEERUM є одним з найбільших виробників комплексних зернових елеваторів для сушіння та зберігання рослинної продукції в Польщі та Європі. З 2013 року компанія котирується на Варшавській фондовій біржі.  На форумі GRAIN STORAGE FORUM ELEVATOR 2021 FEERUM представить свою продукцію, включаючи вдосконалене та модернізоване високопродуктивне транспортне обладнання, призначене до безперервної роботи.

В даний час FEERUM працює в 12 країнах Європи, Азії та Африки. Однак він вважає найбільш перспективними східні ринки, і насамперед Україну. FEERUM багато років виробляє для українського ринку, на даний момент компанія запустила близько 60 об’єктів. Контракти з ТОВ «Епіцентр К» є найбільшими за всю історію компанії, їх загальна вартість становить понад 70 мільйонів євро. Контракт FEERUM – ТОВ “Епіцентр К”, реалізований у рамках позики постачальника (державна Фінансової підтримки експорту), зі страхуванням KUKE та купівлею дебіторської заборгованості BGK, був першим у своєму роді в Європі. По одному з цих контрактів був введений в експлуатацію об’єкт Вінницький елеватор.

Сайт компанії: https://ukraina.feerum.pl/
Сторінка FaceBook: https://www.facebook.com/feerum.ua/
YouTube: https://bit.ly/3gJ5vRW

Захід відбудеться 17 вересня на Вінницькому елеваторі “Епіцентр-Агро” та включатиме:
– Конференцію “Елеватор”;
– Діалогову панель за участі представників (топ менеджмент, фахівці) елеватора;
– Демонстраційну панель на діючому елеваторі;
– Виставкову зону;
– Близько 300 учасників;
– Ефективний нетворкінг;
– Фуршет та розважальну програму.

Організатор: ProAgro Group
Генеральний партнер: Епіцентр Агро

Детальніше про подію та умови участі

Задля уникнення непорозумінь, зверніть увагу, що участь у події можлива лише за умови попередньої реєстрації та оплати реєстраційного внеску!



Перегляди: 0