Головна Новини Компанія «Payoneer» виступить Фінансовим спонсором AGRO UKRAINE SUMMIT

    Компанія «Payoneer» виступить Фінансовим спонсором AGRO UKRAINE SUMMIT

    Payoneer — це глобальний партнер в області цифрової комерції, в кожній країні світу. Від платежів без кордонів до безмежного росту — Payoneer гарантує технології, зв’язки та впевненість кожному бізнесу на кожному ринку, щоб Ви могли реалізувати свій потенціал в новій світовій економіці. Payoneer забезпечує зростання клієнтів і пропонує Всесвіт відкритих можливостей кожному, від підприємців на ринках, що розвиваються до провідних світових цифрових брендів.

    Payoneer народився на порозі нової цифрової ери, і тепер знаходиться  самому її серці. Це епоха відкритості та взаємодії, коли кожна людина в будь-якому місці може не тільки бути громадянином світу єдиної цифрової економіки, але і домогтися успіху в цій сфері. Цей безмежний світ відкритої торгівлі приносить нові системи, незнайомі правила і різноманітні ризики. Ці невідомі чинники породжують страх та сумніви, які підривають впевненість, необхідну підприємцям.

    Протягом 15 років Payoneer є піонером цієї нової реальності. Всі ці роки надає унікальні послуги новим ринкам. Вирішує складні проблеми. Впроваджує інноваційні інструменти, яких немає ні у кого. Розширюючи межі, об’єднує людей і створює глобальні екосистеми. Співробітники Payoneer кожного дня придумують і проектують інновації, надихаючись всесвітнім майбутнім комерції, щоб надати можливість всьому світу  реалізувати існуючий потенціал.

    Сайт компанії: https://www1.payoneer.com/ua/

    Реєструйтеся на AGRO UKRAINE SUMMIT за посиланням: https://agro-ukraine-summit.com/

    Перегляди: 20