Головна Новини Наші новини Компанія «ПроАгро Груп» оновила дизайн і доповнила функціонал свого інтернет-сайту

Компанія «ПроАгро Груп» оновила дизайн і доповнила функціонал свого інтернет-сайту

Компанія «ПроАгро Груп» здійснила трансфер на нову інтернет-платформу і оновила свою web-cторінку, яку ви зараз і маєте можливість читати.

Останні місяці ми працювали над розробкою дизайну і функціоналу більш сучасного і впізнаваного сайту, який би водночас також був більш зручним для користувачів і на якому простіше й швидше можна було відшукати потрібну інформацію про сучасний агробізнес в Україні. Тим не менш, ми зберегли усі звичні для наших читачів розділи і рубрики, й сподіваємося, що у навігації по них не виникне жодних проблем.

Певний час ще триватиме транзит архівів наших публікацій і матеріалів довідкового характеру за попередні роки.  Ми сподіваємося, що цей перехід відбудеться технічно плавно і якомога швидше, тим не менш заздалегідь вибачаємося за можливі короткочасні перебої в роботі.

Водночас нам цікаво дізнатися ваші зауваження та пропозиції щодо інформаційного наповнення та роботи нашого оновленого сайту, тому просимо за їх наявності повідомити нам на електронну адресу компанії   [email protected] або залишити у своїх коментарях до наших дописів у соцмережах:

Бажаємо вам приємного перегляду і роботи з оновленим сайтом «ПроАгро Груп»!

Перегляди: 1