Головна Новини SIGFOX UKRAINE виступить Технологічним партнером Grain Storage Forum ELEVATOR!

SIGFOX UKRAINE виступить Технологічним партнером Grain Storage Forum ELEVATOR!

Представляємо Технологічного партнера Grain Storage Forum ELEVATOR-2021, провідного світового постачальника послуг IoT – SIGFOX UKRAINE!

Sigfox – це глобальна безпровідна IoT-мережа для інтеграції фізичних об’єктів (за допомогою датчиків і сенсорів) в інформаційні системи.
Sigfox використовує власні бездротові технології для передачі малих за об’ємом даних на довгі відстані (LPWAN).

25 травня на Grain Storage Forum ELEVATOR-2021 Глобальний оператор Sigfox Ukraine презентує технологію OG, яка активно використовується в тому числі у сільському господарстві по всьому світу. Мережа 0G відкриває нові можливості для українських компаній у сфері глобального відстеження рухомого майна, телеметрії та моніторингу температури при транспортуванні. Технологія характеризується низькозатратним впровадженням та обслуговуванням. Дозволяє оптимізувати або зменшити витрати компаній, знайти нові джерела прибутку, знижує ризики та є простою у користуванні.

Наразі глобальна мережа 0G від Sigfox діє у 73 країнах світу (в тому числі у країнах Євросоюзу, Великобританії, США, Канаді, Японії, Австралії) на 6 континентах. У світі функціонує близько 17 млн. пристроїв Sigfox. Нею активно користуються такі компанії, як Total, Airbus, Michelin, Danone, Bosch, PSA, DHL.

CEO оператора Sigfox Ukraine Дмитро Озеров розповість учасникам події про глобальну технологію OG, яка відриває нові можливості для українських компаній у сфері глобального відстеження рухомого майна, телеметрії та моніторингу температури при транспортуванні.

Sigfox Ukraine також представить стенд на виставці події та презентує учасникам cвої можливості!

Запрошуємо до участі!

25.05.2021 м. Київ Grain Storage Forum “ELEVATOR-2021”

Сайт подїі та умови участі: https://grain-elevator-forum.com/

Задля уникнення непорозумінь, зверніть увагу, що участь у події можлива лише за умови попередньої реєстрації та оплати реєстраційного внеску!

Перегляди: 1