Головна Новини Спеціальний партнер «Сокол» — учасник виставки на AGRO UKRAINE SUMMIT

    Спеціальний партнер «Сокол» — учасник виставки на AGRO UKRAINE SUMMIT

    «Сокол» – виробничо-інжинірингова компанія, яка займається проектуванням, будівництвом, виготовленням і постачанням елеваторного обладнання та його сервісним обслуговуванням.

    Завод елеваторного обладнання «СОКОЛ» – лідер галузі виробництва елеваторного обладнання з більш ніж 30-річною історією. Підприємство, засноване в 1992 році, пройшло шлях від послуг з монтажу та ремонту обладнання на струмах, КХП та елеваторах до заводу-виробника обладнання для транспортування, сушіння, переробки та зберігання зерна.

    Сотні реалізованих індивідуальних проектів різного ступеня складності доводять незаперечну якість продукції. Сьогодні завод «Сокол» один із найбільш технологічно оснащених серед виробників елеваторного обладнання, з потужним проектним потенціалом, що дозволяє вирішувати складні та різноманітні завдання.

    Завод елеваторного обладнання “сокол” випускає найбільший асортимент обладнання для транспортування, сушіння та зберігання зерна на ринку України. Замовляючи обладнання з “одних рук” Ви отримуєте вигідну пропозицію, гарантію якості при суттєвій економії часу. Фахівці компанії допоможуть вибрати обладнання, пояснять технічні особливості, підберуть необхідну продуктивність, здійснять прив’язку до існуючого обладнання, автоматизацію об’єкта.

    Відгуки клієнтів компанії: https://zeosokol.com.ua/uk/customer-reviews/

    Реєструйтеся на AGRO UKRAINE SUMMIT за посиланням: https://agro-ukraine-summit.com/

    Перегляди: 24